Nooit meer zonder teken-inspiratie! 

Heb je dagelijks te maken met kinderen met autisme? Teken je regelmatig voor ze maar merk je dat kinderen je tekeningen niet altijd herkennen.?Je weet soms ook gewoon niet hoe je iets moet tekenen.

Herken je dit?

  • Daar sta je weer. Tegenover dat leuke jochie met autisme, wat vertikt om zijn regenlaarzen aan te trekken voor het buiten spelen. Je hebt een paar laarzen voor hem getekend. Nou ja laarzen, het lijkt meer op een paar klompen. En hem uitgelegd wat hij moet doen. Maar hij komt niet in beweging. Hoe los je dit nu weer op…
  • Als je samen met kinderen tekent, krijg je regelmatig te horen dat je tekeningen niet mooi zijn. Of erger niet herkenbaar zijn. Je krijgt er een ongemakkelijk gevoel van.
  • Je staat regelmatig met je handen in het haar. Hoe teken je in vredesnaam “samen opruimen” of “naar gymles gaan”. Vraag je nu juist het kind om input of niet?

Erg frustrerend!

Je weet dat tekenen goed werkt. Je doet het ook maar je merkt steeds vaker dat de kinderen toch hun aandacht verliezen en niet in actie komen.

Tijd voor een heuse inspiratie boost!

In de “Hoe teken je…” videoserie leer je met gemak alledaagse voorwerpen en begrippen tekenen waardoor een kind in actie komt.

🖍 Deze videoserie helpt je om zelf simpele tekeningen te maken van alledaagse voorwerpen en begrippen zodat je die kunt gebruiken om kinderen uit te leggen wat er gaat gebeuren.

🖍Aangepast aan de belevingswereld van het kind. Je maakt zo dus eigenlijk pictogrammen op maat!

🖍 De videoserie geeft je mega veel teken-inspiratie in de vorm van korte video’s. Na aanmelden heb je direct toegang tot de 14 video’s.

Aan de hand van een thema teken ik de symbolen stap voor stap voor en jij tekent gewoon na. Zo vergroot je jouw “visuele woordenboek” op een leuke en makkelijke manier.