“School-dicht” brainstorm (template)

Corona….3 weken geen school…hoe ga je dat invullen voor je kinderen? Én voor jezelf?

Er is ineens een hoop tijd die ingevuld moet worden. Om je kind daarbij te helpen en ze ook nog (beperkte) invloed te geven, kun je dit template gebruiken.

Zo kun je samen “brainstormen” wat er allemaal in de planning moet komen. En kun je dingen die je kids graag willen maar die echt niet kunnen, gemakkelijk “parkeren”.

Klik op de afbeelding hierboven om het template te downloaden! 

Heel veel sterkte de komende 3 weken!

Ps. Wil je uitleg erbij? Download dan ook de vakantie brainstorm template. Daar zit namelijk uitleg bij. Ben er namelijk nog niet aan toe gekomen om de uitleg aan te passen

Templates voor dagplanning

Nadat je de “school dicht” template hebt gebruikt om te brainstormen wat er allemaal in de planning moet komen, is het tijd voor het échte plannen. Daar kun je deze templates voor gebruiken. Er zijn 2 varianten; eentje met een analoge klok en een waar je de digitale kloktijden kunt invullen. Net wat je kind prettig vindt.

Succes met de templates!

6 tips om te gaan tekenen (e-book)

Ok, je weet dat tekenen in de communicatie met jouw kind kan werken. Maar….waar begin je dan? En wat kun je verwachten? Vindt jouw kind het wel leuk, dat tekenen? In dit e-book geef ik je een aantal tips die je helpen om te beginnen met tekenen. En om het vervolgens vol te houden.

Na de gratis templates toe aan meer inspiratie?

Enthousiast aan de slag gegaan met de templates? Nu toe aan nog meer inspiratie? Klik dan hier én maak gebruik van het unieke aanbod voor 5 templates voor rust na schooltijd. Zodat je ook na schooltijd jouw kind kan helpen met het invullen van al die vrije tijd!

Of meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van Tekenen & Autisme!