Vakantie brainstorm template

Vakantie…1 week, 2 weken, 6 weken geen school…hoe ga je dat invullen voor je cliënten? Voor je kinderen?

Er is ineens een hoop tijd die ingevuld moet worden. Om je cliënt of kind daarbij te helpen én ze ook nog (beperkte) invloed te geven, kun je dit template gebruiken.

Zo kun je samen “brainstormen” wat er allemaal in de planning moet komen. En kun je dingen die je cliënt of kind graag wil maar die echt niet kunnen, gemakkelijk “parkeren”.

Klik op de afbeelding hierboven om het template te downloaden!

Fijne vakantie!

Ps. Er zit een uitgebreide uitleg bij.

‘Ik wil.. maar moet eerst’ template

Te gebruiken op de momenten dat je kind iets heel graag wil maar er eigenlijk eerst nog iets anders moet gebeuren. En je kind haast niet op andere gedachten te brengen is.

Je kind wil bijvoorbeeld op de tablet maar moet eerst nog zijn jas op de kapstok hangen. Of hij wil iets lekkers maar er wacht nog schoolwerk.

Je kind wil bijvoorbeeld op de tablet maar moet eerst nog zijn jas op de kapstok hangen. Of hij wil iets lekkers maar er wacht nog schoolwerk.

Vul samen de tekening in en je hebt het voor je kind in één oogopslag zichtbaar gemaakt wanneer iets mag. Het kan maar duidelijk zijn. Zo blijft het gezellig thuis 💖

6 tips om te gaan tekenen (e-book)

Ok, je weet dat tekenen in de communicatie met jouw kind kan werken. Maar….waar begin je dan? En wat kun je verwachten? Vindt jouw kind het wel leuk, dat tekenen? In dit e-book geef ik je een aantal tips die je helpen om te beginnen met tekenen. En om het vervolgens vol te houden.

Na de gratis templates toe aan meer inspiratie?

Enthousiast aan de slag gegaan met de templates? Nu toe aan nog meer inspiratie? Klik dan hier én maak gebruik van het unieke aanbod voor 5 templates voor rust na schooltijd. Zodat je ook na schooltijd jouw kind kan helpen met het invullen van al die vrije tijd!

Of meld je aan voor teken-inspiratie & tips van Tekenen & Autisme!