Doe de vakantie brainstorm (template)

Vakantie! Het lijkt heerlijk maar hoe houd je het leuk?

Vakanties zijn niet de meest favoriete tijd van kinderen met autisme. De dagelijkse structuur van school en (sport)clubjes valt weg. Er is ineens een hoop tijd die ingevuld moet worden. Om je kind daarbij te helpen, kun je dit template gebruiken.

Klik op de afbeelding hierboven om het template te downloaden! Er zit ook uitleg bij hoe je het template kunt gebruiken 😉

Ik wens je een fijne vakantie!

Maak een verlanglijstje (template)

Sinterklaas maar ook verjaardagen vragen om een verlanglijstje. Met deze 2 templates is het maken van een lijstje een fluitje van een cent 😉

6 tips om te gaan tekenen (e-book)

Ok, je weet dat tekenen in de communicatie met jouw kind kan werken. Maar….waar begin je dan? En wat kun je verwachten? Vindt jouw kind het wel leuk, dat tekenen? In dit e-book geef ik je een aantal tips die je helpen om te beginnen met tekenen. En om het vervolgens vol te houden.

Na de gratis templates toe aan meer inspiratie?

Enthousiast aan de slag gegaan met de templates? Nu toe aan nog meer inspiratie? Klik dan hier én maak gebruik van het unieke aanbod voor 5 templates voor rust na schooltijd. Zodat je ook na schooltijd jouw kind kan helpen met het invullen van al die vrije tijd!

Of meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van Tekenen & Autisme!