Sinterklaas aftelkalender – tot de intocht

Zie ginds komt de stoomboot…

Een spannende tijd breekt aan voor kinderen met autisme. Om ze zoveel mogelijk duidelijkheid te geven is het fijn om de dingen die gaan gebeuren, zichtbaar te maken. Dat helpt ze om rust in het hoofd te houden.

Print de aftelkalender uit en laat je kind ‘m inkleuren. Vervolgens kan je kind elke dag een vakje afstrepen tot aan de intocht van Sinterklaas.

Wil je meer tips voor een rustige decembermaand? Doe dan mee met de GRATIS “Hoe teken je…” challenge >>

Vakantie brainstorm template

Vakantie…1 week, 2 weken, 6 weken geen school…hoe ga je dat invullen voor je kinderen? Én voor jezelf?

Er is ineens een hoop tijd die ingevuld moet worden. Om je kind daarbij te helpen en ze ook nog (beperkte) invloed te geven, kun je dit template gebruiken.

Zo kun je samen “brainstormen” wat er allemaal in de planning moet komen. En kun je dingen die je kids graag willen maar die echt niet kunnen, gemakkelijk “parkeren”.

Klik op de afbeelding hierboven om het template te downloaden!

Fijne vakantie!

Ps. Er zit een uitgebreide uitleg bij.

6 tips om te gaan tekenen (e-book)

Ok, je weet dat tekenen in de communicatie met jouw kind kan werken. Maar….waar begin je dan? En wat kun je verwachten? Vindt jouw kind het wel leuk, dat tekenen? In dit e-book geef ik je een aantal tips die je helpen om te beginnen met tekenen. En om het vervolgens vol te houden.

Na de gratis templates toe aan meer inspiratie?

Enthousiast aan de slag gegaan met de templates? Nu toe aan nog meer inspiratie? Klik dan hier én maak gebruik van het unieke aanbod voor 5 templates voor rust na schooltijd. Zodat je ook na schooltijd jouw kind kan helpen met het invullen van al die vrije tijd!

Of meld je aan voor de nieuwsbrief van Tekenen & Autisme!