Kan ik je helpen met een gratis 20 minuten sparring sessie?

Zie het als jouw eerste stap naar een betere communicatie met jouw kind met autisme

Ik wil je graag helpen om het contact met jouw kind met autisme te verbeteren. Door te zorgen voor een betere communicatie waardoor je kind in actie komt én jij meer rust krijgt. Waarschijnlijk kun je hierbij wel wat hulp gebruiken. Want als je het in je eentje had gekund, dan had je dat natuurlijk al lang gedaan…

Hoor je jezelf ook steeds herhalen wat je kind met doen? Maar lijkt het tegen dovemansoren gezegd? Je kind lijkt maar niet te begrijpen wat ie moet doen ondanks jouw heldere uitleg. En in actie komen is er vaak al helemaal niet bij. Behoorlijk frustrerend! Heb je geen idee hoe je dit anders kunt doen? Maar verlang je daar wel naar? Schrijf je dan in voor 1 van de 2 gratis 20 minuten gesprekken die ik elke week geef. Beschouw het maar als de eerste stap op weg naar een betere communicatie met jouw kind.

Door het formulier hieronder in te vullen, weet ik van te voren waar je tegenaan loopt in de communicatie met jouw kind. En wat je verlangen daarin is. Mijn ervaring is dat we op basis daarvan in 20 minuten helder krijgen wat je probleem is en hoe ik je daarbij het beste kan helpen.

Kortom: niet aarzelen, gewoon invullen en opsturen. Wie weet spreek je mij volgende week via Skype of via de telefoon.

Vul het formulier in voor een gratis 20 minuten sparring sessie